Sex melayu mak datin

Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan di KL dan sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Aku telah berkenalan dengan seorang wanita (dah kahwin pun)yang berasal dari Singapura secara tidak sengaja semasa melayari ruangan chatting.waktu itu entah kenapa nafsu seks aku terasa kuat sekali sehingga bila masuk chatting asyik nak ajak chatters perempuan sembang pasal sex (sememangnya aku kuat seks sampai orang umah aku tak tahan dikerjakan oleh aku).

Even though there are some sign of assimilation influence of foreign culture to outside esthetical but it still intact and strong until late of 18 century.

Sex melayu mak datin-28Sex melayu mak datin-3

Secara kebetulan aku layanlah seorang chatters yg sudi layan seks chat dengan aku dan bermula dari situlah pertama kali aku telah menjalinkan hubungan suka sama suka tanpa ikatan dengan wanita tersebut..saja acah aku nak jumpa dia dan ajak dia main.pun layan.dia ajak aku datang ke hotel tempat dia menginap dan aku dengan berdebar-debar sambut pelawaannya dengan hati kejap terbuka kejap tertutup,tapi ok gak kalau dapat kata aku dalam hati..

Sejurus aku sampai di hotel aku talipon wanita tersebut yang mana ikut perjanjian kitaorang berjumpa kat coffea house dulu,last-last dia kata takut terserempak dengan member dia kat bawah,jadi dia suruh aku naik atas ke bilik dia.dapatkan no bilik dia dan dengan rasa debaran masih ada aku menuju ke lif.

aku dengan selambanya straight to the point bertanya boleh tak kalau I nak main dengan you.tergelak kecil mendengar permintaan aku lalu dia berkata wah straight to the point nampak.nampak tersenyum dan aku anggap setujulah tuh…entah macam mana tangan aku secara automatic terus memegang tangan dia dan mendapat respon baik.situ aku dah start berani lalu aku letak tangan aku kebelakang sambil peluk…dia dah start ada respon dan baring dibahu aku..

batang aku dah start menaik bila tercium bau-bauan wangi yang dia pakai yang mana menaikkan nafsu seks aku lagi.start ramas tetek dia…perghhhh..besau dan lemak siutttt.cukup tapak tangan aku meramas…aku bukak lilitan tali pada baju tido dia dan betul tekaan aku yang dia tak pakai underwear..dapat aku lihat pantat dia yang cantik siap shaved lagi…aku ajak dia berbaring atas katil….sambil itu aku bagitahu dia aku nak dia dalam keadaan berbogel kalau boleh.tidak membantah…perghhhhh..batang aku tegang sangat bila 1st time melihat wanita berbogel selain dari isteri aku berada dihadapan aku…aku baringkan dia diatas tilam maka bermulalah acara romen meromen.kiss dia puas2 sambil tangan meramas breast dia…dia cukup pandai dalam bab kissing nie.sambil itu tangan aku merayap segenap badan dia dan bahagian yang paling aku suka adalah pantat dia.dapat rasakan pantat dia dah mula berair…mmmmm..

Pandangan keluarga terhadapnya langsung tidak endahkan. Mui bukan main baik dengan isteri Anuar dan anak-anaknya. Tergamak Anuar dan Mui main wayang duduk semeja makan bersama keluarga Anuar. Hebat kedua-dua pasangan ini agar tembelang mereka tidak pecah!

Mui pun main peranan seperti Anuar itu tidak lebih dari nya. Dengar cerita isteri Anuar sudah dapat menghidu hubungan mereka.

arghhhh ucapnya kepada aku.teruskan jilatanku sehingga aku boleh rasakan dia entah beberapa kali Klimaks aku kerjakan…oklah setakat ini sahaja cerita yg mampu aku ceritakan kali ini sebab aku dah stim arr bersambung lagi kalau ada masa dan kepada sesiapa yang diluar sana yang mahu buat suka sama suka tanpa ikatan semata-mata untuk seks apakata kontek aku dialamat ini sukasamasuka alias suratpanas dot titik dot com dan sila bagi kontek nombol ok rahsia antara kita berdua..teringin sangat nak rasa penangan mak datinlah,yg dah kahwin yang kuat nafsu jangan segan kontek saya ok.cuba buat yang terbaik..

Malay is a group of languages closely related to each other to the point of mutual intelligibility but that linguists consider to be separate languages.

Panas hati Mui trip nya dibatalkan sempena meraikan ulang tahunnya ke 52.

Tags: , ,